VAN DEN BRINK BV

Koeling en opslag

In het koel- en opslagbedrijf wordt een diversiteit aan producten opgeslagen en deze worden met een grote mate van zorgvuldigheid behandeld. Alle benodigde faciliteiten alsmede de kennis voor de opslag, overslag en handling zijn aanwezig. Het bedrijf kan uw voorraad beheren en is 100% dienstverlenend ingesteld. Het uitleveren van deelpartijen bestaat ook tot onze mogelijkheden.

Koeling en opslag

Hardfruit koeling

Onze koeling bestaat uit 12.5 miljoen kg ammoniak koeling wat uitermate geschikt is voor de lange bewaring van peren. Daarnaast is er 2,5 miljoen kg Freon koeling wat zeer geschikt is voor het koelen van appels.

Onze koelinstallatie bestaat uit de modernste technieken met een zeer ruime koel, scrub en stikstof capaciteit. Alle cellen zijn voorzien van ultrasoon bevochtiging.  Door goede monitoring en fine tuning streven wij naar de beste bewaarkwaliteit van uw product.

De koeling wordt geadviseerd door Frank van der Geyn van FBR Wageningen. Daarnaast zijn we voortdurend bezig om de bewaarkwaliteit te optimaliseren. Dit doen we door het uitvoeren van diverse onderzoeken in samenwerking met de Wageningen Universiteit. Om biologische producten op te slaan is het SKAL certificaat aanwezig.

VAN DEN BRINK BV

Importproducten koeling

Importproducten koeling behoort zeker ook tot de mogelijkheden bij Van den Brink BV. Ieder gewenst klimaat is mogelijk, tot -4 graden, er is een uitgebreide specialisatie op het gebied van precisieconditionering. Er zijn cellen van 80 tot 400 palletplaatsen. Daarnaast beschikken wij over palletstellingen waardoor de kans op beschadigingen van de pallets wordt beperkt. Doormiddel van ons modern warehouse management systeem heeft u als klant altijd inzicht in de actuele voorraad. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor de opslag van uw importpakket te bespreken.

VAN DEN BRINK BV

Extra handelingen

Extra handelingen zoals het handlossen van zeecontainers, samenstellen van mixpallets, ompakken, kwaliteitssortering, kwaliteitscontrole, stickeren, en palletiseren etc. kunnen  door ons verzorgd worden.

VAN DEN BRINK BV

Laden en lossen

Het laden en lossen gebeurt snel aan zes laad en los docks waarbij producten in de expeditie hal vroegtijdig klaargezet kunnen worden voor verlading. Er zijn nauwelijks wachttijden. Het bedrijf beschikt over het juiste interne transport om de klant goed en snel van dienst te zijn.

VAN DEN BRINK BV

Keurmeester

Uw geleverd product kan te allen tijde gekeurd worden door onze eigen kwaliteitskeurmeester, die daarover rapporteert naar u als klant.

Koeling en opslag

Bomen en planten koeling

Er zijn enkele cellen aanwezig met sproeiers en ultrasoon bevochtiging zodat plantmateriaal lang en maximaal in rust blijft.

Koeling en opslag

Droge opslag

Natuurlijk behoort droge opslag voor kort of lang termijn ook tot de mogelijkheden bij Van den Brink BV. U kunt hierbij denken aan allerlei producten die niet geconditioneerd bewaard hoeven te worden.


Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!